Den perfekte Valentin

Skrevet av Eli Marie Stavlund

**Jack Hawitt, 27 år.** Jobber som showartist om bord på Color Fantasy, på femte året. Jack etablerer seg samtidig som artist i London, og den 3. februar lanserte han singelen «Be the One». Det beste med Jack, i følge Stian: – Måten han ser meg (og ser folk generelt). Han forstår meg på en måte som ingen andre gjør, eller har gjort før, og tar veldig godt vare på meg som kjæreste, og som bestevenn. Han er rett og slett en storsjarmør med et pent smil og et stort hjerte.

**Stian André Trøan Strand, 25 år.** Jobber om bord på Color Fantasy som forpleiningsassistent. Synger bare i dusjen og danser bare på byen, men kan likevel gjøre en kul versjon av Beyoncés «Single Ladies». Det beste med Stian, i følge Jack: – For utenom at han er veldig kjekk, må det være at han får meg til å le. Han har en herlig personlighet, og alle som møter ham elsker ham!

Jack og Stian møttes sommeren 2015 om bord på Color Fantasy, men selv om de to raskt fikk et godt øye til hverandre, ble de først kjærester sommeren etter. Paret, fra henholdsvis London og Trondheim, skal i år feire sin aller første Valentinsdag sammen. Men hva betyr egentlig denne dagen for dem? Hvordan skal den feires? Og hvem er deres ultimate drømmedate på denne kjærlighetens dag?

– Hvordan ble dere kjent?

Stian: Vi hang rundt i oppholdsrommene om bord. En dag jeg spilte kort med en venninne, ville Jack være med.

Jack: Ja, det stemmer. Og så begynte det å blomstre – litt etter litt.

– Hva gjør dere når dere har fri?

Jack: I 2016 reiste vi mye. Det er det som er ekstra fint med denne jobben – de to ukene fri hver måned. DEN muligheten. Vi var i Puerto Rico, Thailand, Ibiza, København...

Stian: Men nå har jeg flyttet inn med Jack i London, så vi kommer til å tilbringe mer tid der.

Jack: Ja, det er fint, og gir meg muligheten til å fokusere mer på musikken min. (Sjekk ut YouTube-kanalen hans her, red.anm.)

Så enkelt reiser du med Color Line Cruises

– Hva er deres beste minne som kjærester?

Stian: Thailand!

Jack: Ja, Thailand! Vi dro seks venner sammen, men Stian og jeg snek oss ofte bort så vi kunne være for oss selv. Blant annet fikk vi lokale fiskere til å kjøre oss ut til de små øyene, så vi kunne være helt alene. Spise og nyte. Det var fint.

Jack: Også Tusenfryd. Vi kjørte Skycoaster (en karusell som slipper deg 33 meter i fritt fall, red. anm.). Da vi kjørte mot toppen holdt Stian seg for øynene, og da vi ble sluppet ned, skrek han som om han falt inn i døden.

Stian: Jeg er litt redd for høyder. Men, jeg ville utfordre meg selv, og det var fint å gjøre det sammen. A leap of faith.

Så enkelt reiser du med Color Line Cruises

**Jack og Stian er enige:** Thailand er den beste minnet de har sammen til nå. Foto: Privat.

**Jack og Stian er enige:** Thailand er den beste minnet de har sammen til nå. Foto: Privat.

– Hva er deres forhold til Valentinsdagen?

Stian: Jeg har ikke noe forhold til Valentin, men mistenker at Jack har en litt sterkere tilknytning til dagen. En dag vi kikket gjennom kalenderen, pekte han tilfeldigvis på 14. februar. «Se, der er Valentinsdagen». Subtilt hint. Men jeg tror det er han som må planlegge, jeg vet nemlig ikke helt hvordan. Uansett er dette vår første Valentinsdag som par, og det bør markeres.

Jack: Hehe, ja! Vi briter er nok generelt mer opptatt av denne dagen, spesielt om du er i et forhold, da er det big deal! Men vi feirer jo alt da, bortsett fra vår egen nasjonaldag.

– Hvordan ser drømmedaten ut?

Stian: Spise god mat og drikke. Bare være sammen.

Jack: Enig! Et deilig måltid, noen drinker. Og kanskje ut å danse etterpå? Vi drar nok til London i år.

– Om dere kunne velge blant alle verdens kjendiser, hvem ville dere invitert med på Valentinsdag-date?

Jack: Zack Affron.

Nei, jeg tar det tilbake. Jennifer Lawrence! Hun er så kul, jeg vil være venner med henne.

Stian: Ja, hun er morsom! Jeg tror jeg har sett alle hennes intervjuer på Youtube.

Jack: Og Kristen Wiig. Hun er en av verdens mest hysteriske mennesker. Det ville vært den perfekte dobbeldate: Stian og jeg. Kristen Wiig og Jennifer Lawrence.

Stian: Og Beyoncé – jeg er stor fan. Spesielt av dansingen hennes. Men jeg hadde nok bare sittet og stirret på henne, så det hadde ikke vært så morsomt. Sier meg enig med Jack: Kristen Wiig and Jennifer Lawrence ville vært den perfekte dobbeldate for oss.

– Har dere et Valentin-tips å dele?

Jack: Det viktigste er å være sammen med den eller de du er glad i. Book en fin restaurant, drikk litt god vin. Blomster er ikke så viktig.

Stian: Men jeg liker blomster.

Jack: Gjør du?

Stian: Ja, husker du ikke hvor glad jeg ble sist?

Jeg skulle fly til London dagen før nyttårsaften, men det var forsinket nesten et døgn. Da jeg endelig landet sto han og ventet på meg ved ankomst med blomster – liljer og roser. Det var faktisk veldig romantisk, som et filmøyeblikk: Jeg løp rett inn i armene hans ...

Jack: ... and we fell in love all over again.

Så enkelt reiser du med Color Line Cruises