Show, allsang og pianobar

Skrevet av Kamilla Thoresen

Alt du trenger å vite om underholdningstilbudet på cruise.

Klassisk pianomusikk, deilig danseband, forrykende show og feite amerikanske flak. Dette er bare noe av underholdningstilbudet om bord på Color Magic og Color Fantasy.
Vi har latt to av gjestekoordinatorene på skipene lede oss gjennom underholdningsjungelen. Gjestekoordinatorene er med på å velge ut artister som skal glede oss når vi er på cruise, og de reiser Europa rundt på auditions for å finne de beste.
– Artistene skal treffe gjestemiksen og velges ut fra hvilken periode vi er i, om det er julebord, skoleferier eller temacruise, forteller gjestekoordinator på Color Fantasy, Cecilie Gooch.

Les også:Artisten Barry møtte sitt livs kjærlighet i Show Lounge

**Baywatch:** Haien bak Baywatch-Barry er heldigvis av det myke slaget. Foto: 2Entertain Norge AS

Pianist og danseband

Vi starter underholdningsreisen i toppen av skipene, i Observation Lounge på dekk 15. Mange liker å starte sitt cruise her oppe, med høye smørbrød og en helt spektakulær utsikt.
– Vi har en klassisk pianist som spiller på utseilingen fra 1330 til cirka 1415. Her spiller husbandet til dans hver kveld. De byr på veldig variert musikk. Fra 1950 til 2018, sier gjestekoordinator på Color Magic, Ramona Halaas. Bestill ditt neste cruise her

Den livlige promenaden

Tilbake på dekk syv, der du kommer inn, finner du skipets promenade. Her skjer det mye på cruiset.
Promenaden byr på overraskelsesmomenter. Plutselig er det noen som opptrer på promenadebroen, eller nede i promenaden. Her er alt fra kule låter fra showartistene om bord-  til innslag av dans og akrobatikk.
– Våre promenadedansere er et veldig flott innslag. Det er veldig populært når de inntar dansegulvet i Cosmopolitan plaza ved tapasbaren. Når vi har danseparet om bord, kan våre gjester delta på gratis dansekurs, for å lære seg noen nye dansetrinn på turen. Skipets karikaturtegnere er også svært populært. Her er det mange av våre seilende gjester som har en flott karikaturtegning av seg selv som et minne fra cruiset, forteller Cecilie. **Underholdningseksperten:** Gjestekoordinator Cecilie Gooch på Color Fantasy. Foto: Privat

Heng i puben

Puben på dekk syv byr på god stemning. Trubadurene spiller musikk alle kan, og skaper liv i puben. Når det er store mesterskap i idrett, er dette stedet å være.
– Hvis jeg hadde vært på tur med venninnene mine, ville jeg sittet her, røper Ramona. Går du forut i skipene på dekk syv, finner du raskt Show Lounge. Her spilles Norges mest sette show, hver dag klokken 19 og 21. Showene er forskjellige på utreise og hjemreise, så her er det bare å trekke i paljettene, lene seg tilbake i setet og bli fanget av musikken.
Les mer om aktiviteter og underholdning om bord her

**Trives best akter:** Gjestekoordinator Ramona Halaas på Color Magic anbefaler jazzbaren helt akter i skipet. En perle på utseilingen! Foto: Color Line

Den rolige favoritten

Akter på dekk syv, finner du den elegante baren med jazz, som er manges favorittsted på skipet.
– Vi har en pianist som spiller klassisk om ettermiddagen, og om kvelden overtar jazzen, sier Cecilie. Denne baren er en liten oase hvor det er fint å trekke seg litt tilbake, se på havet, senke skuldrene og bare kose seg med å høre på myk jazz.
– Jeg liker meg veldig godt bak, Det er godt å sitte der og Manhattan er en perle på utseiling hvis man liker å ha det litt fredelig, er Ramonas tips. **Velkommen om bord:** Gjestekoordinator på Color Fantasy, Thomas Jensen, er en av de mange som ønsker deg velkommen om bord.

Dans hele natten

Liker du å danse, tar du turen til Observation Lounge eller skipets nattklubb på dekk 14.
– Her har vi en internasjonal DJ som spiller fra klokken 2300 hver kveld, forteller Ramona. Et lite tips: Er du i Observation Lounge like etter 2330, kan du vinke til søsterskipet i det Color Fantasy og Color Magic passerer hverandre.

**Helt magisk:** Gjestekoordinator på Color Magic, Stene Sulesund.

Moro for hele familien

I skoleferiene tar Familieskipet over på Color Magic og Color Fantasy, men de minste skal selvsagt ha det gøy på cruise året rundt.
Captain Kids rebusløp er en fin måte å bli kjent med skipet på. Kanskje de voksne også skal henge seg med her?
Pakk også med badetøyet og la barna boltre seg i Aqualand på dekk 13. For de aller minste, er Kids corner et morsomt sted å være.
– På Show School er bevegelse, læring og mestring i fokus, og barna lærer hvordan de kan bli en ekte artist. Det er kostymer og dans, og til slutt mulighet for å opptre foran et ekte publikum, forteller markedssjef Nina Walseth Steingrimsen. For den beste og mest oppdaterte oversikten, er det smart å laste ned Color Lines egen app før avreise. Da ser du enkelt hva som skjer, når det skjer og hvor på skipet du skal være.
Les også: Kid for en dag

**Temacruiserne:** Når de to skipene inviterer til temacruise, kan du regne med at salgsleder event, Rebecka Omlid Holst og eventkoordinator Magnus Knudsen Bjåstad har en finger med i spillet.. Foto: Privat

–Det skal koke over hele skipet

Blues, danseband og de feiteste amerikanske flakene du har sett på messedekk. Når de to skipene inviterer til temacruise, kan du regne med at salgsleder event, Rebecka Omlid Holst og eventkoordinator Magnus Knudsen Bjåstad har en finger med i spillet.
– Bluescruise har vi hatt i mange år, og det er kjempepopulært. Dansecruise med Ole Ivars er også en suksess, forteller hun. Her får du oppleve et cruise fullt av underholdning, som kommer i tillegg til det vanlige programmet om bord.
– Det handler om å få det til å koke over hele skipet. Når folk koser seg skikkelig i restaurantene, i butikkene og på spa. Når dansegulvet er fullt i Show Lounge. Når jeg ser at de ansatte koser seg, de gleder seg til å jobbe med temacruise og kler seg ut. Det er suksess. Da har vi truffet, smiler Rebecka. Hun forteller at programmet for 2019 er planlagt, og hun byr på nye cruise i året som kommer.
– Vi lager 80-tallscruise og 90-tallscruise. Vi skal ha et nytt tribute-cruise. I 2018 hadde vi Prince-cruise og neste år kommer vi med noe nytt. Vi har planlagt 14 temacruise for 2019.

Fikk du lyst til å dra på temacruise? Se hele programmet her!